НАВСЯКЪДЕ! ПО ВСЯКО ВРЕМЕ! ПРИ ВСЯКО ВРЕМЕ!

 Основана през 1992 г. в Бургас, К.А. Династи се установява на пазара. Благодарение на усилията на енергичен и отдаден екип, Корабна Агенция "Династи" придобива репутация на надежден доверен логистичен партньор.

 Успехите на фирмата в спедицията, фрахтоването и агентирането на кораби ни поставят сред водещите агенции в бургаския регион.

 В основата на нашия успех стои големият натрупан опит в организирането на цялостни транспортни решения за нашите Клиенти. Предлагането на прецизен сервиз, пълен контрол и координация на всички товарно-разтоварни операции, благоприятен комбиниран транспорт и използването на високотехнологични облачни решения и електронна обработка на документите, водят до оптимизиране на разходите. Също така, значително се съкращава времето и повишава ефективността на митническата обработка на товарите.

 Възможността да работим едновременно като Корабни Агенти и като Спедитори ни позволява да координираме обработката на товара и да намалим разходите по престоя на корабите в пристанище, подобряващо ефективносттта на процеса.

 Нашият екип предоставя пълно съдействие и комплексни решения по всички транспортни изисквания.